+40766485689 [email protected]

Contactati-ne

Pentru orice intrebare sau informatie despre: carotare beton, tehnologia noastra diamantata de carotare, ofertare de pret pentru participarea la licitatii, estimari de preturi gratuite pentru proiecte de carotare beton si taiere beton.

Ne gasiti la: 0766485689

Sunati pentru o estimare de pret in santier!

Sa luam legatura!

Care este zona in care lucram?

Pentru proiectele mici si medii de carotare in beton si caramida ne deplasam in zona Ilfov si Bucuresti. 

Pentru lucrari mari sau lucrari speciale ne deplasam oriunde in Romania.

 

Cere este diametrul minim si maxim cu care putem carota?

Diametrul minim cu care putem carota beton si caramida este de Ø12mm. Diametrul maxim de carotare este de Ø1200mm. Ne comandam marimi de tuburi speciale, astfel incat sa putem executa orice proiect de carotare.

De ce nu dam liste de preturi generale ?

Fiecare lucrare are caracteristici specifice. Astfel, lucrul la inaltime, lucrul in spatii mici, carotarile atipice cu adancimi mari si diametre custom, marimea proiectului, etapizarea proiectului conform unor stagii tehnologice, lucrul de noapte, termene scurte de executie, termenul de plata al lucrarii, posibilitatea achitarii unui avans, lucrul cu generatoare electrice, toti acesti factori formeaza pretul final.

De ce nu ne asumam trasajul gaurilor ?

Din experientele anterioare pe santiere am invatat ca proiectele sunt in continua schimbare si adaptate la cerinte ale beneficiarilor aparute brusc. De asemenea, echipele de instalatori, electricieni si echipele de montaj HVAC au cerinte de trasee de montaj specifice. De aceea le cerem sa isi traseze aceste trasee si optimizam carotarile pentru a evita distrugerea echipamentelor montate deja.