+40766485689 [email protected]

ANTREPRIZA CONTRACTON

Firma noastra este specializata in toate etapele de taieri si carotari pentru demolari controlate prin taiere cu fir si disc diamantat, carotari pentru santiere, carotari speciale.

 

CE FACEM BINE

Sigla carotare beton ANTREPRIZA CONTRACTON

LUCRARI DE CAROTARE PE SANTIERE

Toata gama de carotari pentru santiere, de la gaurile pentru instalatii , pana la gaurie pentru ventilatii, hote, centrale termice

Sigla carotare beton ANTREPRIZA CONTRACTON

LUCRARI DE FORAJE IN CARAMIDA SI BETON

Proiectele de consolidare a monumentelor istorice sunt parte importanta a portofoliului nostru

Sigla carotare beton ANTREPRIZA CONTRACTON

LUCRARI SPECIALE

Carotari pentru proiecte speciale, cu diametre si adancimi atipice

Experienta in carotare

Am inceput sa carotam beton si caramida in anul 2005 si de atunci nu ne-am mai oprit. An dupa an am castigat experienta in carotarea betonului prin lucrari simple, cat si prin lucrari complexe, care ne-au facut sa invatam si sa ne placa ceea ce facem din ce in ce mai mult. De aceea unele lucrari par usoare cand le executam acum, anii de experienta in carotarea betonului ne-au transformat etapele de executie in automatisme.

Experienta castigata pana acum este cu atat mai valoroasa deoarece am invatat atat sa carotam in situatii dificile cat si sa asiguram managementul proiectelor de carotare fara probleme pana la terminarea acestora.

Privim cu mandrie in urma la toate lucrarile executate pana acum, lucrari care ne-au facut buni in ceea ce facem cu profesionalism : buni in carotarea betonului si in toate materialele pe care le-am carotat pana acum. Beton, beton armat, caramida, piatra naturala, zidarie. 

In cadrul firmei noastre avem o zicala: ” Fiecare gaura carotata are povestea ei… “. Cu certitudine avem o multime de povesti din santier despre carotarea betonului pe care le impartasim cu drag, oricui interesat de tehnologia carotarii betonului.

Va impartasim experienta noastra si va puteti folosi de ea oricand, in cadrul oricarei lucrari de carotare pe care o aveti!

OFERIM CE E MAI BUN

9

Ne integram in proiecte, respectam termene

Colaboram bine cu toate echipele implicate in proiecte si ne integram in workflow-ul santierelor, respectand termenele de executie. La nevoie putem lucra in schimburi prelungite, de noapte sau etapizat, dupa nevoile proiectelor.

9

Flota moderna de masini de carotare

Dispunem de toata gama necesara de masini de carotat, unele unice in Romania, pentru executia fara probleme a oricarui tip de proiect de carotare. Gama noastra de carotari se intinde pana la 1200 mm diametru si o putem extinde rapid in functie de proiect.

9

Proiecte cu succes alaturi de unele din cele mai mari firme din Romania

De-a lungul anilor am avut placerea sa lucram alaturi de unele din cele mai mari firme din Romania, in proiecte de constructii civile si industriale, poduri, autostrazi, lucrari speciale la baraje, santiere. Lucrari serioase care ne-au facut ce suntem azi. Seriosi, responsabili, experimentati. Intr-un cuvant: buni.

ANI IN DOMENIUL CAROTARII

DIAMETRUL MAXIM DE CAROTARE

CAROTORI SPECIALIZATI

MASINI DE CAROTARE