• +40766485689
  • +40766537291
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - Vineri : 08:00 - 18:00

Servicii profesionale de
carotare beton

Oferim servicii profesionale de carotare a betonului armat cu cea mai buna combinatie de scule de carotare si consumabile diamantate pentru performante optime.

Sample html content goes here...

Servicii profesionale de
carotare beton

Oferim servicii profesionale de carotare a betonului armat cu cea mai buna combinatie de scule de carotare si consumabile diamantate pentru performante optime.

Carotare beton armat profesionala

      Carotarea diamantata a betonului este un proces de gaurire economic, rapid si curat, o metoda de facut gauri in beton foarte populara pentru avantajele pe care le ofera. Viteza mare de executie, adancimea mare a gaurilor, diametrele de carotare cuprinse intre 12 mm si 1200 mm, preturile relativ scazute la nivel national au facut carotarea betonului metoda principala de executat gauri pentru instalatii sanitare, ventilatii, HVAC, mici deschideri in beton gros si in general pentru majoritatea montajelor care necesita treceri prin pereti si pardoseli din beton armat.

      Nu in ultimul rand trebuie mentionat avantajul tehnologiei de carotare asupra metodelor cu gaurire cu percutie. Carotarea diamantata nu produce vibratii in structura betonului si reduce cantitatea de praf aproape de zero prin utilizarea apei in procesul de carotare umeda.  In cazul carotarii diamantate uscate a betonului sau a caramizii se folosesc aspiratoare pentru mediu uscat profesionale pentru captarea eficienta a prafului.

      Solutiile de carotare a betonului pe care le oferim cu ajutorul echipamentelor specializate si a oamenilor cu experienta in lucrari speciale de carotaj duce la reducerea costurilor si a timpului de executie prin optimizarea lucrarii de carotare.

 

Experienta pe santiere

Experienta acumulata de-a lungul lucrarilor finalizate cu succes ne califica pentru lucrari complexe de carotare beton ( gauri in beton ) cu diametre si adancimi mari. O parte importanta a lucrarilor noastre a constat in executia de carotaje cu diametre cuprinse intre 16 mm si 38 mm, lucrari care ne-au permis acumularea de cunostinte specializate pentru acest tip de carotare.

Consumabile diamantate profesionale

Folosim cele mai bune consumabile diamantate de la cei mai buni producatori de scule diamantate profesionale pentru un plus de performanta in carotare

Solutii castigatoare

Folosim combinatii potrivite de masini de carotat si consumabile diamantate optime. Impreuna cu forta de munca specializata livram solutii castigatoare !

Gata la timp

Optimizam etapele de carotare in functie de necesitatile proiectului. Astfel asiguram sincronizarea cu alte etape ale proiectului general si respectarea termenelor de executie!

          Carotam beton imbinand masinile de carotat optime cu consumabile diamantate profesionale. Astfel reusim sa obtinem rezultate foarte bune in ceea ce priveste viteza de executie.  

 

          Oferim servicii de carotare diamantata profesionala a betonului armat ( gauri in beton ) in Bucuresti si in tara. Dispunem de resursele necesare pentru a incepe si finaliza lucrari medii si mari de gaurire prin carotare beton in cel mai scurt timp. Gaurile in beton pot folosi pentru a trece tevi de diverse diametre  prin ziduri si pardoseli din beton ( 12 mm - 1200mm si mai mari in sistem gaura langa gaura ), gauri ventilatie, gauri pentru hota de bucatarie ,gauri de evacuare noxe si aburi, gauri canalizare, probe ale betonului, gauri pentru kit-urile de evacuare ale termocentralelor, decupari in sistem gaura langa gaura, gauri in beton pentru ancorare chimica, buloane si ancore metalice, gauri pentru fixare structuri metalice, gauri pentru trecerea conductorilor electrici si a fibrelor optice, gauri pentru montaj scari interioare, e.t.c. Va asteptam cu detalii pentru a discuta si a gasi solutii proiectelor dumneavoastra.

 

 Combinatia noastra de echipamente specializate de carotare si forta de munca eficienta duce la reducerea costurilor si a timpului de executie prin gasirea de solutii optime si adaptarea rapida la conditiile lucrarii. Carotati betonul cu noi pentru a economisi bani si timp! 

1. OFERTARE

Raspundem in scurt timp la cererile de oferta venite telefonic sau pe e-mail.
Oferim detalii relevante pentru executia rapida a proiectului cu un raport echilibrat intre conditiile de executie, complexitatea proiectului, cerintele speciale si pretul lucrarilor de carotare.

2. VIZIONARE PROIECT

Vizionam santierul pentru a intelege si a planifica cerintele specifice fiecarei lucrari.
Vizionam santierul pentru a intelege si a planifica cerintele specifice fiecarei lucrari de carotare beton sau lucrari speciale - carotare foraj uscat caramida, carotare cu diametre mari 500 mm - 1200 mm, carotare beton cu adancime mare ( pana la 30 metri )

3. CONTRACTARE

Incheiem contractul conceput pentru lucrari generale de carotare beton si il personalizam cu detaliile specifice fiecarui proiect in parte. Folosim o formula echilibrata intre obligatiile partilor in toti termenii contractuali, pentru a asigura garantiile necesare executiei lucrarilor de carotare. Ne respectam intotdeauna toti termenii contractuali!

4. EXECUTIA CAROTARII

Executam lucrarea contractata de carotare beton conform termenilor contractuali si a conditiilor din santier. Respectam planificarea lucrarii conceputa cu reprezentantii beneficiarului, oferind flexibilitatea orarului si a fortei de munca in functie de situatiile neasteptate, etapele tehnice ale proiectului sau de cerintele beneficiarului.

5. FACTURARE

Transmitem factura insotita de situatia de lucrari real executate si de procesul verbal de incheiere a lucrarilor de carotare departamentului de contabilitate a beneficiarului.

6. ASISTENTA

Asistenta incepe cu asigurarea consultantei gratuite la faza de licitatie a proiectului sau de calcul a bugetului lucrarii de carotare. Pe tot parcursul lucrarii raportam posibile imbunatatiri de planificare a altor faze tehnologice care se combina cu lucrarea de carotare beton. Chiar si dupa terminarea lucrarilor principale ne intoarcem pe santier daca au aparut carotari suplimentare, indiferent cat de mica este interventia.

Subscription

Subscription

Cautare