• +40766485689
 • +40766537291
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Luni - Vineri : 08:00 - 18:00

TAIERE STALPI PRIN CAROTARE BETON - APLICATII SI SOLUTII

Carotare beton pentru taiere stalpi

      Carotarea betonului pentru taierea stalpilor este folosita ca o metoda alternativa la taierea stalpilor foarte grosi in momentul cand metodele normale de taiere sunt mai scumpe sau greu de folosit. In aceasta situatie carotarea nu produce vibratii in structura betonului, fiind o metoda viabila fata de spargerea stalpilor cu metode mecanice prin percutie.

Taierea stalpilor prin carotare diamantata - Experienta in lucrari

Daca este posibila aplicarea altor metode de taiere de obicei se apeleaza la acestea. Aplicarea carotarii diamantate ca metoda de taiere a stalpilor se face cand nu se pot aplica taierile cu disc diamantat sau cu fir diamantat. Am executat numeroase "lucrari imposibile" cu ajutorul carotarii diamantate in cei peste 15 ani de activitate.

CAROTARE BETON AVANTAJ LA LUCRARI MICI

Avantajul marimii de dimensiuni reduse a masinilor de carotat si pretul relativ scazut pe volumul mic de lucru a fost hotarator in multe situatii in care am planificat bugetul unui proiect dat de beneficiari. 
  Asfel, la lucrari mici carotarea unui numar mic de stalpi este mai ieftina decat taierea acestora cu fir diamantat.

CAROTARE BETON IN SITUATII DIFICILE

Au fost numeroase situatii cand am apelat la aceasta metoda pentru a taia stalpii din beton armat. Unele situatii au fost determinate de imposibilitatea aplicarii altor metode de taiere a stalpilor sau pilonilor din beton armat (pe santier nu exista sursa de 380V), alte situatii fiind determinate de accesul dificil cu alte scule mai mari de taiere.

CAROTARE STALPI BETON

Cu ajutorul sculelor de carotare am reusit sa sa taiem stalpii in situatii in care nu incapeau masinarii foarte mari in spatiul unde trebuia lucrat, accesul dificil si lipsa macaralelor in zona de taiere facand aproape imposibila aducerea altor masini grele si voluminoase. Si in aceste situatii carotarea stalpilor a fost cea mai buna optiune de lucru.

Taiem stalpi beton armat prin carotare beton cu masini si consumabile profesionale.

          Oferim servicii de taiere stalpi prin carotare diamantata profesionala in Bucuresti si in tara. Va puteti baza pe experienta noastra, pe combinatia optima dintre masinile de carotat si consumabilele diamantate profesionale si pe viteza noastra de lucru. 

AVANTAJELE NOASTRE IN TAIEREA STALPILOR PRIN CAROTARE

  Masini de carotat specializate profesionale proiectate pentru carotare umeda pentru un plus de viteza sporit.
  Ne fabricam unele consumabile in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in mediu umed.
 Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare taierii de stalpi din beton armat, achizitionate in anii de lucrari sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU TAIERE STALPI

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru lucrari mici
 • Rapiditate in executie
 • Taiere in spatii mici

AVANTAJELE NOASTRE

 • Masini de carotat profesionale
 • Consumabile profesionale
 • Suntem rapizi
 • Experienta in taiere stalpi

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU TAIERE STALPI

Datorita pretului mai mic al masinilor de carotat si al consumabilelor diamantate, mai redus in cazul carotarii decat in cazul altor consumabile si masinarii folosite la alte tehnologii de taiere, se pot optimiza mai eficient unele etape ale demolarii controlate sau ale eliminarii selective a unor stalpi din beton armat ce trebuie taiati.
   In acest fel se poate interveni cu mai multe echipe de carotare ce pot taia simultan mai multi stalpi.

Oferim consultanta inainte de participarea beneficiarilor la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari care contin consolidari sau demolari controlate trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat lucrarilor de taiere si carotare. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru taierea stalpilor prin carotare beton!

Cautare