• +40766485689
 • +40766537291
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Luni - Vineri : 08:00 - 18:00

CAROTARE CARAMIDA - CAROTARE USCATA MANUALA DE PRECIZIE

          Carotarea USCATA a caramizii este un proces de gaurire fara apa, cerut foarte mult atat in zona rezidentiala - pentru evacuarea mirosurilor, aburilor si a gazelor arse, cat si in zona industriala pentru evacuari noxe . Avantajul carotarii manuale a caramizii este dat de viteza mare de executie si de posibilitatea carotarii caramizii daca zidul este placat cu placi de gipscarton fara a-l decupa pentru montarea cadrului masinii de carotat. 
La executia gaurilor prin carotare in caramida este foarte importanta experienta carotorilor in acest tip de gauri. Majoritatea lucrarilor de santier cer o intreaga fatada de bloc rezidential carotata cu cate 3-4 gauri aliniate, gauri ce vor folosi pentru hota de bucatarie, centrala termica, aerisire si gaura de 50 mm pentru priza de aer. Avem o experienta bogata in acest tip de lucrari, gaurile vor iesi aliniate, atat in interiorul cat si pe fatada cladirii.

Carotare uscata in caramida - ARTA CAROTARII pentru ALINIEREA GAURILOR PE FATADA.

Carotarea uscata a caramizii este o cerinta stricta la cladirile rezidentiale care au zidurile exterioare din caramida cu locasuri pentru mortar. Avand in vedere grosimea finala a zidului din caramida, pozitionarea, trasarea si executia corecta a gaurilor reprezinta un tot unitar care are ca rezultat fatade de blocuri estetice, vizibile de la mare distanta. Orice abatere de la aliniere este foarte usor observabila, asa ca un rezultat final bun se transforma intr-o adevarata carte de vizita a constructiei.
     Dificultatea executiei carotarii in caramida la o cladire pe intreaga fatada este data de masuratorile care trebuiesc facute in toate apartamentele, corelarea lor si gasirea cotelor care sa tina cont de montajele ulterioare ale centralelor si ale hotelor. Executia este de asemenea o etapa importanta, aici se vede experienta adevarata a carotorilor.  Pe tot parcursul executiei unei carotari manuale, masina de carotat trebuie mentinuta pe cursul initial de carotare, orice abatere axiala verticala sau orizontala producand rezultate nedorite. Odata executata o gaura in caramida, este mai greu sa fie corectata, orice incercare de reparatie insemnand bani in plus si timpul cuiva pierdut.
     Luam foarte in serios proiectele de carotare manuala a caramizii, intreaga noastra experienta si profesionalism fiind puse la lucru.
     Ne mandrim cu proiectele terminate cu succes , le puteti vedea pe fatadele multor cladiri din Bucuresti si imprejurimi.

CAROTARE USCATA CARAMIDA

Carotarea uscata in fatade este un tip de proiect care necesita o buna coordonare pe santier a carotorilor, a echipelor de montaj a hotelor si a centralelor si a inginerilor. Executia carotarilor trebuie facuta cu grija, carotarea manuala nu beneficiaza de standul de carotare care asigura pozitionarea perpendiculara a gaurilor fata de zidul carotat. Aceasta sarcina cade in seama carotorilor, experienta si rezistenta la efort fizic a acestora fiind foarte importante in asigurarea preciziei si a vitezei operatiunii de carotare manuala.

CAROTARE CARAMIDA USCATA - PREGATIRE

Inainte de inceperea proiectului de carotare uscata in caramida inspectam cladirea pentru a identifica posibilele obstacole si dificultati care ar putea ingreuna procesul de carotare. Ideal, accesul la curentul de 220V este pe bine organizat, schele montate sau in curs de montaj si avem front de lucru suficient. In aceasta etapa au loc masuratorile pentru a asigura alinierea corecta a gaurilor si discutii tehnice cu reprezentantii beneficiarului / antreprenorului general pentru asigurarea tuturor detaliilor relevante pentru asigurarea succesului proiectului.

CAROTARE USCATA IN CARAMIDA

Tratam cu maxima atentie fiecare proiect de carotare uscata a zidurilor din caramida, avand in vedere atat caracterul estetic cat si cel functional al fiecarui proiect de carotare uscata pe fatade. Rezultatul proiectelor de carotare a fatadelor reprezinta o carte de vizita atat a cladirii cat si a noastra.

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru carotarea manuala uscata in caramida!

Acceptam provocarea proiectelor de carotare manuala uscata in caramida cu profesionalism, experienta si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte .

AVANTAJELE NOASTRE IN CAROTAREA USCATA IN CARAMIDA

Masini de carotat specializate profesionale, proiectate pentru carotare manuala uscata  in caramida . 
Ne fabricam unele consumabile in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in caramida. 
Scule specializate profesionale proiectate pentru carotare uscata pentru protectia zidariei din caramida care nu trebuie umezita.
Dispunem de toate accesoriile de carotare, consumabile si masini necesare carotarii uscate in caramida, achizitionate de la producatori buni sau fabricate custom de noi pentru nevoi speciale.

AVANTAJELE CAROTARII USCATE PENTRU CARAMIDA

 • Fara vibratii in structura cladirii
 • Optima pentru carotare rapida in caramida
 • Rapiditate in executie
 • Neafectarea cu apa a zidariei
 • Singura metoda viabila la caramida friabila

AVANTAJELE NOASTRE

 • Proiecte terminate cu succes
 • Scule si consumabile profesionale dedicate
 • Experienta in toate etapele carotarii uscate
 • Ne fabricam tuburile de carotat personalizat

AVANTAJELE CAROTARII USCATE IN CARAMIDA

Carotajul uscat in caramida reprezinta metoda avantajoasa pentru carotarea cu diametre mici si medii fara vibratii sau umezeala.
Fie ca este vorba de o cladire intreaga sau un singur apartament, carotarea manuala uscata in caramida reprezinta metoda cea mai rapida de a executa gaurile pentru hota, centrala, aerisiri si ventilatii.

Oferim consultanta inainte de participarea antreprenorilor la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de montaje si instalatii rezidentiale si industriale care contin gaurirea caramizii trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat lucrarilor de carotare uscata in caramida. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru carotare uscata in caramida!

Cautare