+40766485689 [email protected]

CAROTARE BETON ANCORE CHIMICE - SPECIALIZATI IN CAROTARE CU DIAMETRU MIC

Carotare beton cu inel diamantat pentru diametre mici

Carotarea cu diametru mic a betonului armat – 12 mm si 40 mm reprezinta o ramura speciala a carotarii diamantate, in care cu ajutorul masinilor de carotat se fac gaurile necesare pentru montajul ancorelor chimice sau al ancorelor mecanice. Diferenta majora fata de carotarea cu diametre mai mari de 40 mm o reprezinta necesitatea folosirii de masini de carotat cu un numar de rotatii cat mai mare ( ideal, peste 4000 RPM ) si al carotelor cu inel diamantat. Aceasta combinatie de masini de carotat profesionale, dedicate carotarii cu diametru mic si al folosirii unor tuburi de carotaj cu inele diamantate de foarte buna calitate, face ca viteza de lucru sa fie foarte mare. Folosirea unor consumabile profesionale determina scaderea costului pe fiecare centimetru de carotat, tinand cont ca acest tip de carotare are cea mai mare rata de consum al consumabilelor diamantate. Solutiile de carotare cu diametru mic pe care le folosim asigura atat viteza mare de carotare cat si costul consumabilelor acceptabil, lucru reflectat intr-o factura mai mica la serviciile de carotare cu diametru mic – intre 12 mm si 40 mm pe care le oferim.
Cu o bogata experienta in acest domeniu special al carotarii, oferim solutii in situatii rare de carotare prin consumabilele pe care ni le facem la comanda pentru fiecare proiect – tuburi de pana la 2 metri lungime si diametre speciale de carotare.

CAROTARE BETON ANCORE CHIMICE

Carotarea betonului pentru ancorarea chimica a tijelor filetate, a armaturilor sau a buloanelor necesita experienta in acest tip de carotare, scule profesionale cu viteza de rotatie foarte mare si inele diamantate de foarte buna calitate. In functie de cerintele proiectului si caracteristicile tehnice ale materialului chimic de ancorare, gaurile facute prin carotarea betonului pot fi periate ulterior pentru o mai buna aderenta a materialului compozit de ancorare la beton. Pozitionarea exacta a gaurilor in beton este cruciala in cazul montajelor de structuri metalice cu gauri in metal realizate prealabil, orice abatere facand dificila sau imposibila ancorarea confectiei metalice.

CAROTARE BETON ARMAT DIAMETRE MICI

Toti carotorii in beton cu experienta stiu cat de dificil este sa carotezi cu diametre mici in structuri de beton ” pline de fier “. Dificultatea consta in raportul dintre diametrul de carotare si diametrul armaturilor intalnite in beton. Inelul diamantat este tocit mult mai repede de orice metal intalnit in structura de beton, cu atat mai mult daca diametrul armaturilor este egal sau mai mare decat diametrul de carotare. In acest fel gradul de tocire al inelului creste foarte mult, implicit si costurile de carotare. Foarte mult conteaza si experienta operatorilor masinilor de carotat. Prea multa graba in momentul cand se caroteaza in fier duce la ” arderea ” inelului in timp foarte scurt…

CAROTARE BETON INEL DIAMANTAT - PROIECT

Cu ajutorul masinilor japoneze de carotat Shibuya am reusit sa carotam cu succes si in parametrii contractuali peste 50.000 centimetri liniari la una din halele concernului Pirelli din Slatina. Alaturi de alte lucrari de anvergura si aceasta lucrare a contribuit la experienta firmei noastre in managementul si implementarea proiectelor mari de carotare. Rezolvarea tuturor situatiilor neprevazute cat si managementul masinilor de carotat, al fortei de munca si al asigurarii la timp a consumabilelor a fost posibila printr-o logistica bine pusa la punct de-a lungul celor 15 ani de activitate ai firmei noastre cat si de o comunicare foarte buna cu toti membrii echipei antreprenorului general.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare beton cu diamtere mici pentru ancore chimice – ARTA CAROTARII PRECISE

Foarte ceruta la extinderea de structuri noi ale cladirilor, la adaugare de structuri de rezistenta suplimentare, la montajul unor echipamente grele sau la montajul structurilor metalice pe beton armat, carotarea cu diametre mici a devenit din ce in ce mai populara pentru capacitatea de a trece prin armaturile din beton, pentru viteza mare de executie si pentru precizia gaurilor din beton. Dispunem de gama completa de masini de carotat si consumabile diamantate specializate in acest tip de carotare a betonului.

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI CU INEL DIAMANTAT

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru lucrari mici
 • Gaurire rapida
 • Trece prin armaturile si placile din metal

AVANTAJELE NOASTRE

 • Scule profesionale Shibuya
 • Inele diamantate profesionale ARES
 • Toate accesoriile necesare lucrarilor ARES
 • Experienta in carotare pentru ancore
 • Carotam rapid la pozitie fixa
9

AVANTAJELE NOASTRE LA CAROTAREA BETONULUI CU DIAMETRE MICI

 • Masini Shibuya profesionale de carotat cu diametre mici pentru ancore chimice proiectate pentru CAROTARE BETON pentru un plus de viteza sporit.
 • Ne repastilam tuburile de carotare cu inele / coroane diamantate in atelierul nostru specializat, comandam tuburile special proiectate pentru grosimi mici de carotare in beton gros. 
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare carotarii pentru ancore chimice in beton armat, achizitionate de la producatori profesionali sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU ANCORE CHIMICE

 • In situatiile in care se decide executia de carotari in beton pentru gaurile de fixare a ancorelor chimice si mecanice avem garantia pozitionarii exacte a gaurilor, armaturile existente in beton putand fi gaurite fara probleme. 
 • In situatia in care evitarea gauririi armaturilor este prioritara si exista flexibilitatea pozitionarilor gaurilor se poate carota printre armaturi in urma unei expertize tehnice cu un aparat portabil pentru determinarea directiei si pozitiei armaturilor de otel beton / pahometru.
 • Cu ajutorul tehnologiei de carotare a betonului se pot efectua dupa nevoie gauri cu diametru mic de mai multi metri lungime.

Suna pentru carotare cu diametre mici:

0766485689

Avem scule specializate, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru carotare beton cu diametre mici!

Acceptam provocarea proiectelor de carotare cu diametre intre 12 mm si 40 mm in beton cu profesionalism, experienta, scule si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte.