+40766485689 [email protected]

CAROTARE BETON SI CARAMIDA - CAROTARE IN APARTAMENT, GRIJA SI CURATENIE

Carotare beton si caramida IN APARTAMENTE

Carotarea caramizii si a betonului in apartamente reprezinta un domeniu aparte a lucrarilor de carotare. Tehnic vorbind, metodologia, consumabilele si masinile folosite sunt aceleasi ca si pe santier ( zona mai industriala a carotarii ). In plus apare recuperarea stricta a apei uzate in procesul de carotare umeda si a prafului rezultat in urma carotarii uscate. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul captatoarelor de apa si praf profesionale, asistate de aspiratoare puternice care au o capacitate mare de recuperare,  speciale pentru lucrul in mediu umed / uscat. In functie de scopul gaurilor, amplasarea lor trebuie sa tina cont de aranjamentul mobilei, a altor corpuri functionale, a structurii zidului / pardoselii si a specificatiilor tehnice ale hotei, centralei, instalatiilor pentru care se executa aceasta carotare.  Acceptul asociatiei de proprietari este de asemenea important.

CAROTARE GAURA HOTA

Carotarea pentru gaura de hota este cea mai comuna lucrare de carotare la un apartament. Reprezinta serviciul cel mai cerut atat de echipele de montaj al mobilei de bucatarie cat si de catre proprietarii apartamentelor in mod direct. Cel mai utilizat diametru de carotare sunt 132 mm – pentru tubul de aluminiu sau PVC de 120 mm -125 mm diametru interior. Cu o cerere ceva mai mica este diametrul de 162 mm – pentru tuburile de aluminiu sau PVC cu un diametru exterior de 150 mm – 155 mm, folosit la hotele de mai mare putere utilizate la apartamentele cu bucatarie mare sau open space.

CAROTARE CENTRALA TERMICA

Locul doi ca si cerere pe piata gaurilor prin carotare pentru apartamente il reprezinta gaura pentru centrala termica de evacuare a gazelor arse. Diametrul cel mai uzual pentru gaurile pentru centrala termica este 110 mm, dar putem oferi acest tip de carotare cu diametre cuprinse intre 90 mm – 180 mm. In functie de instalatorul care monteaza centrala termica, gaura carotata poate fi efectuata cu un mic unghi sau cu un diametru cu 10 mm mai mare pentru a folosi la centralele termice in condensatie.

CAROTARE GAURI INSTALATII ELECTRICE SI SANITARE

Gaurile pentru instalatii electrice si carotarea pentru instalatiile sanitare pentru extinderea cu noi functionalitati a vechilor sau a noilor instalatii reprezinta de asemenea un serviciu cerut frecvent. In multe situatii se recurge la carotarea betonului pentru gaurile de doze electrice, alaturi de taierea de santuri in beton. Serviciul este cerut atat de proprietari cat si de electricienii care executa lucrarile la instalatiile electrice sau instalatorii care lucreaza la instalatia sanitara si nu au sculele specializate sau timpul sa faca si carotarile.

CAROTARE AER CONDITIONAT / VENTILATII

Cateodata echipele de montatori de aer conditionat sau proprietarii apartamentelor apelaza la servicii de carotare beton profesionala pentru a nu produce mizerie la executia unei gauri pentru montajul split-ului de aer conditionat cu diametre de 50 mm – 70 mm. De asemennea carotarea se efectueaza precis, in locul dorit. Gaurile de evacuare a aerului cald/ rece pentru aparatele de aer conditionat mobile se pot efectua fara probleme, la diametrul cerut de specificatiile tehnice ale aparatului. Gaurile pentru ventilatie in baie, debarale, bucatarii, pivnite sau spatii de depozitare inchise se executa rapid si curat la diametrele cerute.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare apartment – ARTA CAROTARII PRECISE SI CURATE

Carotarea caramizii si a betonului pentru apartamente reprezinta un serviciu cerut atat de catre firmele de montaj al diverselor aparaturi de uz casnic cat si al proprietarilor de apartamente care doresc montajul unei hote, centrale sau ventilatii suplimentare. Cerintele de curatenie sunt strict respectate, kit-ul complet fiind alcatuit din masini de carotat curate, recuperatoare de praf si apa montate la aspiratoare profesionale pentru lucrul in mediu umed / uscat.

AVANTAJELE CAROTARII IN APARTAMENTE

 • Fara vibratii in structura cladirii
 • Optima pentru carotare rapida in caramida
 • Rapiditate in executie
 • Neafectarea cu apa a zidariei
 • Singura metoda viabila la caramida friabila

AVANTAJELE NOASTRE

 • Programari fixe
 • Scule si consumabile profesionale dedicate
 • Experienta in toate etapele carotarii in apartamente
 • Ne fabricam tuburile de carotat rapide
9

AVANTAJELE NOASTRE IN CAROTAREA APARTAMENTE

 • Experienta in lucrul in apartamente amenajate.
 • Folosim captatoare speciale de apa si de praf. Impreuna cu aspiratoarele de umed/uscat curatenia este garantata.
 • Rapiditate in executie
 • Programarea lucrarilor

9

AVANTAJELE CAROTARII IN APARTAMENTE

 • Curatenia garantata.
 • Fie ca este vorba de o cladire intreaga sau un singur apartament, carotarea manuala uscata in caramida reprezinta metoda cea mai rapida de a executa gaurile pentru hota, centrala, aerisiri si ventilatii.

Suna pentru carotare in apartamente:

0766485689

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru carotarea in apartamente!