+40766485689 [email protected]

CAROTARE BETON BULOANE SI ARMATURI - SPECIALIZATI IN CAROTARE LUNGA CU DIAMETRU MIC

Carotare lunga in beton cu diametre mici

Carotarea lunga cu diametru mic a betonului armat – intre 12 mm si 40 mm – reprezinta o ramura speciala a carotarii diamantate cu diametru mic, in care cu ajutorul masinilor de carotat si al carotelor de pana la 2 metri sau mai lungi se fac gaurile necesare pentru montajul buloanelor sau al tijelor metalice filetate. Diferenta majora fata de carotarea cu diametre mici pentru montajul ancorelor chimice si mecanice o reprezinta lungimea mare a carotelor cu inel diamantat. Aceeasi combinatie de masini de carotat profesionale, dedicate carotarii cu diametru mic dar cu tuburi de carotaj lungi cu inele diamantate de foarte buna calitate este folosita pentru a face posibila gaurirea betonului cu grosime foarte mare. 
Cu o bogata experienta in acest domeniu special al carotarii lungi cu diametre mici pentru trecerea armaturilor, buloanelor si a tijelor filetate prin beton gros, oferim solutii in situatii rare de carotare prin consumabilele pe care ni le facem la comanda pentru fiecare proiect – tuburi de pana la 6 metri lungime si diametre speciale de carotare.

CAROTARE BETON PENTRU MONTAJ TIJE FILETATE

Carotarea betonului pentru montajul tijelor filetate, a armaturilor sau a buloanelor necesita experienta in acest tip de carotare, scule profesionale cu viteza de rotatie foarte mare si tuburi lungi de carotare cu inele diamantate de foarte buna calitate. In functie de cerintele proiectului, gaurile facute prin carotarea betonului pot ajunge la adancimi de cativa metri pentru a permite trecerea elementelor de montaj. Pozitionarea exacta a gaurilor in beton este cruciala in cazul montajelor de structuri metalice cu gauri in metal realizate prealabil, orice abatere facand dificila sau imposibila ancorarea confectiei metalice.

CAROTARE BETON ARMAT PENTRU MONTAJ ARMATURI

In cazurile in care se doreste adaugarea de armaturi suplimentare pentru viitoare turnari de structuri de rezistenta din beton este posibila carotarea elementelor structurale existente si adaugarea de armaturi.
De asemenea folosim aceeasi solutie pentru a efectua gaurile de trecere a buloanelor care fixeaza elemente grele pe suprafete din beton.
O alta posibila aplicatie este trecerea de cabluri electrice sau mecanice prin beton cu grosimi mari.

CAROTARE BETON INEL DIAMANTAT - PROIECT

Cu ajutorul masinilor japoneze de carotat Shibuya am reusit sa carotam cu succes si in parametrii contractuali peste 50.000 centimetri liniari la una din halele concernului Pirelli din Slatina. Foarte multe gauri au fost carotate cu diametre intre 24 si 28 mm cu lungime de 100 cm / gaura. Alaturi de alte lucrari de anvergura si aceasta lucrare a contribuit la experienta firmei noastre in managementul si implementarea proiectelor mari de carotare. Rezolvarea tuturor situatiilor neprevazute cat si managementul masinilor de carotat, al fortei de munca si al asigurarii la timp a consumabilelor a fost posibila printr-o logistica bine pusa la punct de-a lungul celor 15 ani de activitate ai firmei noastre cat si de o comunicare foarte buna cu toti membrii echipei antreprenorului general.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare beton cu diamtere mici pentru ancore chimice – ARTA CAROTARII ADANCI SI PRECISE

Foarte folosita in montajul structurilor speciale pe beton, la adaugarea de armaturi suplimentare, montajul structurilor metalice pe beton armat sau trecerea de cabluri electrice sau mecanice prin beton, carotarea cu diametre mici si adancime mare ridica numeroase provocari in executie. Folosind intreaga noastra experienta putem finaliza proiecte complexe de carotare speciala, cu diametre mici si adancimi mari.

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI CU INEL DIAMANTAT

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru treceri mici prin beton
 • Gaurire rapida
 • Trece prin armaturile si placile din metal
 • Gauri lungi cu diametru mic in beton

AVANTAJELE NOASTRE

 • Scule profesionale Shibuya
 • Inele diamantate profesionale ARES
 • Toate accesoriile necesare lucrarilor ARES
 • Experienta in carotare pentru ancore
 • Carotam rapid la pozitie fixa
9

AVANTAJELE NOASTRE LA CAROTAREA BETONULUI CU DIAMETRE MICI

 • Masini Shibuya profesionale de carotat cu diametre mici proiectate pentru CAROTARE BETON la montaj buloane .
 • Ne repastilam tuburile de carotare cu inele / coroane diamantate in atelierul nostru specializat, comandam tuburile special proiectate pentru grosimi mici si adancimi mari de carotare in beton gros. 
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare carotarii pentru trecere buloane, cabluri, tije filetate prin beton armat, achizitionate de la producatori profesionali sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU BULOANE SI ARMATURI

 • In situatiile in care se decide executia de carotari in beton pentru gaurile de trecere pentru buloane avem garantia pozitionarii exacte a gaurilor, armaturile existente in beton putand fi gaurite fara probleme. Confectiile metalice pot fi montate fara probleme la pozitie fixa
 • In situatia in care evitarea gauririi armaturilor este prioritara si exista flexibilitatea pozitionarilor gaurilor se poate carota printre armaturi in urma unei expertize tehnice cu un aparat portabil pentru determinarea directiei si pozitiei armaturilor de otel beton / pahometru.
 • Cu ajutorul tehnologiei de carotare a betonului se pot efectua dupa nevoie gauri cu diametru mic de mai multi metri lungime.

Suna pentru carotare beton pentru buloane:

0766485689

Avem scule specializate, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru carotare beton cu diametre mici si adancimi mari!

Acceptam provocarea proiectelor de carotare cu diametre intre 12 mm si 40 mm in beton cu profesionalism, experienta, scule si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte.