+40766485689 [email protected]

DECUPARE GOLURI - CAROTARE BETON UMEDA - DIN NOU, ARTA

CAROTARE IN SISTEM " GAURA LANGA GAURA "

Carotarea betonului pentru decuparea  golurilor si a deschiderilor regulate sau neregulate in beton este o metoda perfect aplicabila in spatii restranse ( puturi de lift, incaperi tehnice mici, pereti mulati ) unde nu se poate taia cu metode consacrate. In situatia decupajelor de mici dimensiuni executate in pereti mulati sau radier beton cu grosimi mari, carotarea betonului in sistem gaura langa gaura – stichdrilling – reprezinta singura metoda ieftina si rapida de executare a golurilor necesare proiectelor de instalatii sanitare, ventilatii, HVAC, iesiri de urgenta, montaje lifturi, usi si chepenguri ALA. Astfel, decupaje in beton de pana la 2 metri grosime pot fi executate rapid si fara complicatii cu masini de carotare beton profesionale.

CAROTARE BETON - DECUPARE GOLURI TEHNICE

Executia unor decupaje in beton pentru tubulatura de ventilatie, tevi, paturi de cabluri, tubulaturi rectangulare pentru aerisiri se poate realiza optim cu ajurorul carotarii, mai ales daca trecerile au dimensiuni mici si trebuie facute prin beton gros. Nici o alta tehnica de taiere a betonului nu este mai ieftina, mai ales in cazul executiei de lucrari mici care contin decupaje in mai multe zone ale cladirilor. Astfel, cu un singur om si cu scule usor de montat si de operat se pot efectua golurile necesare, fara a implica scule si consumabile costisitoare.

CAROTARE BETON - DECUPARE GAURA LANGA GAURA

Proiectele noastre executate au continut: decupare goluri pentru montaje lift, treceri pentru tubulaturi de ventilatie, treceri pentru tevi anti – incendiu, treceri pentru pat de cabluri electrice si de date, decupaje rotunde pentru conducte cu diametre mari, nise de trecere tevi pentru instalatii sanitare si camere de pompare, executia de mici deschideri pentru acces in camere tehnice sub piscine, iesiri de urgenta din adaposturi, largiri nise lasate gresit din turnarea betonului, executie de usi in beton atipic de gros.

CAROTARE BETON CU MASINI PROFESIONALE CU AUTOFEEDER SHIBUYA

Cu ajutorul sculelor profesionale Shibuya Japan dotate cu sisteme de autofeed – un ” pilot automat ” pentru carotarea optima a betonului armat, reusim sa avem un plus de viteza vizibil si impresionant. Aceste sisteme profesionale ajuta la marirea vitezei de executie, atat prin carotarea mai rapida a fiecarei gauri individuale in parte, cat si prin reducerea numarului de oameni mecesare la o lucrare de carotare. Prin semi-automatizarea procesului de carotare in cazul decupajelor prin carotare avem avantajul fortei de carotare concentrate in mai multe zone ale santierului simultan.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare umeda nise in beton – ARTA CAROTARII PROFESIONALE DE ANDURANTA

Poate cea mai iubita forma de carotare dintre toate tehnicile de carotaj, permite firmelor din domeniul carotarii si al taierii betonului sa arate viteza de lucru, rezistenta masinilor, performantele de taiere ale consumabilelor diamantate si capacitatea oamenilor de executie a multor carotaje repetitive. Ne bucuram cand suntem implicati in acest tip de proiecte de carotare pentru ca ne da posibilitatea sa dezlantuim forta de carotare de care dispunem – masini profesionale dotate cu autofeeder. Astfel un singur om poate opera multiple masini de carotare simultan, performantele fiind egale cu cele ale mai multor echipe de carotare.

AVANTAJELE DECUPARII PRIN CAROTARE BETON

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Treceri mici in beton gros
 • Optima pentru lucrari mici in beton gros
 • Decupare regulata sau neregulata
 • Viteza mare de executie

AVANTAJELE NOASTRE

 • Scule profesionale SHIBUYA specializate
 • Segmenti diamantati profesionali ARES
 • Toate accesoriile necesare lucrarilor
 • Experienta in proiecte de decupare beton
 • Masini de carotat cu autofeeder

9

AVANTAJELE NOASTRE LA DECUPAREA PRIN CAROTARE A BETONULUI

 • Masini de carotat SHIBUYA JAPAN cu autofeeder, profesionale, proiectate pentru DECUPARE CAROTARE BETON pentru un plus de viteza sporit.
 • Ne repastilam tuburile de carotare in atelierul nostru specializat, avem tuburi de carotaj cu lungimi mari pentru carotare continua in beton armat gros, consumabile la cei mai buni producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza si cantitate maxima de carotare.
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare decuparii prin carotare in beton armat, achizitionate de la producatori profesionali sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII PENTRU NISE IN BETON

 • In situatiile in care spatiul unde se doreste executia unui gol in beton de dimensiuni mari sau mici in beton gros si nu incap alte scule de taiere, carotarea reprezinta alternativa cea mai viabila, mai ales daca vibratiile prin percutie mecanica reprezinta o problema.
 • Decupajele pot fi executate cu forme regulate sau neregulate conform nevoilor proiectului, cu dimensiuni mari sau mici.
 • Viteza mare de executie.

Suna pentru carotare gaura langa gaura:

0766485689