+40766485689 [email protected]

CAROTARE BETON - FORAJ BETON - 20 METRI ADANCIME IN BETON? SE REZOLVA!

Carotare adanca in beton cu adancimi mari

Carotare beton cu adancime mare sau foraj beton este un proces de gaurire a betonului inalt specializat, incadrat la categoria lucrari speciale de carotare a betonului. Cu siguranta nu sunt multe firme in Romania care sa poata duce un astfel de proiect pana la capat. Deja se intra pe teritoriul sculelor foarte scumpe de carotare, cu tevile de carotaj executate pe comanda si segmenti diamantati cu marimi speciale. Sa nu uitam extractoarele de constructie speciala pentru extragerea bucatilor de beton carotate de la adancimi de 10, 15, 20 metri…. Putem spune ca tehnologia folosita este o imbinare de succes a forajelor geotehnice si a carotarii betonului.

CAROTARE FORAJ BETON

Putem considera acest tip de proiecte ” varful lantului trofic ” al carotarii betonului, un tip de carotare a betonului care pune la incercare pana si cei mai priceputi carotori laolalta cu firmele acestora. Managementul resurselor umane, al consumabilelor, al service-ului masinilor in timpul lucrarii si finalizarea cu succes in intervalul de timp alocat proiectului, constituie un examen de trecere in categoria firmelor profesionale de top a firmelor aflate la primul lor proiect de acest tip si o reconfirmare a profesionalismului firmelor care au mai multe proiecte speciale la activ.

CAROTARE BETON FORAJ - PREGATIRE

Pregatim cu grija toate aspectele premargatoare si necasare derularii proiectelor de carotare de adancime mare in beton. Este etapa in care luam in calcul factorii care ar putea incetini executia carotarii si incercam sa ii indepartam sau sa ne adaptam acestora. Daca este necesar ne fabricam sisteme personalizate pentru fixarea utilajelor de carotare, luam in calcul montajul electropalanelor pentru extragerea tuburilor de carotaj si ne proiectam si executam sistemele de recuperare si extragere a fragmentelor de beton de la adancimea maxima a gaurii carotate.

CAROTARE FORAJ

In aceasta etapa au loc ultimele discutii tehnice cu reprezentantii beneficiarului / antreprenorului general pentru asigurarea tuturor detaliilor relevante – schele, curent de 380V, apa curenta, managementul etapelor de lucru al altor echipe care lucreaza in zona – pentru a asigura succesul proiectului.
Tratam cu maxima atentie fiecare proiect de foraj beton, avand in vedere atat caracterul de unicitate al fiecarui proiect de carotare in parte, cat si dificultatea crescuta a acestor tipuri de proiecte. Asiguram oamenii si sculele folosite de asa natura incat sa evitam aparitia accidentelor.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare beton foraj – ARTA CAROTARII pentru GAURI ADANCI IN BETON – LUCRARI SPECIALE CAROTARE BETON

Carotarea betonului cu adancime mai mare de un metru necesita folosirea de tuburi de carotaj mai lungi decat standardul de 450 mm ( acestea pot fi folosite numai cu prelungitoare si necesita ruperea betonului carotat si scoaterea acestuia, fragmentat, din gaura carotata ). Tuburile de carotaj executate pe comanda pana la lungimi de 2 metri sunt folosite pentru gauri de pana la 3-4 metri, dupa care folosirea lor devine anevoioasa. Pentru carotarea mai adanca ne proiectam si executam tuburile de carotaj cu segmente de 1 metru care permit infiletarea acestora tub in tub, formand un corp continuu de carotaj cu lungimi de pana la 20-30 de metri, in functie de proiect. Ca si in cazul forajelor uscate in caramidacarotajul continuu in beton necesita cunostinte avansate de carotare a betonului, scule specializate cu un moment de torsiune mare si tuburi de carotaj cu specificatii exacte pentru fiecare proiect. Segmentii diamantati de foarte buna calitate pe care ii folosim ajuta foarte mult la viteza mare de carotare a betonului sau a straturilor de roca. Acesti segmenti sunt proiectati special pentru materialul pe care il avem de carotat, pentru diametrul cu care carotam si cu o grosime care tine cont de grosimea tubului de carotaj – pentru o evacuare facila a reziduurilor rezultate in urma carotarii. 

     Ne mandrim cu proiectele terminate cu succes si suntem pregatiti pentru urmatoarele proiecte de carotare foraj beton.

AVANTAJELE CAROTARII ADANCI IN BETON

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru treceri mici prin beton
 • Rapiditate in executie
 • Singura metoda de gaurire fara vibratii
 • Singura metoda viabila in spatii mici

AVANTAJELE NOASTRE

 • Experienta in carotaj adanc in beton
 • Scule modulare cu moment de torsiune mare
 • Scule si consumabile profesionale dedicate
 • Experienta in etapele proiectelor de carotare
 • Ne fabricam tuburile de carotat dupa proiect
 • Experienta in proiecte mari

9

AVANTAJELE NOASTRE IN FORAJUL BETONULUI

 • Masini de carotat specializate profesionale proiectate pentru carotare foraj beton cu adancimi mari. 
 • Ne fabricam unele consumabile in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare adanca in beton. 
 • Scule specializate profesionale proiectate cu moment de torsiune mare ( 2100 Nm ) pentru carotare adanca rapida, fara blocare sau intepenire a tuburilor de carotaj.
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare forajelor in beton, fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII CU ADANCIME MARE IN BETON

 • Carotajul adanc in beton armat este destul de rar, avand in vedere domeniul de aplicabilitate al acestuia. Insa cand este nevoie de treceri prin beton de baraje, monoliti de beton, structuri de poduri din beton, montaje de senzori de monitorizare la adancime mare in beton, aceasta este singura metoda viabila. Avantajul major al sculelor noastre este caracterul lor modular, fapt care ne ajuta sa le dezmembram si sa le caram manual prin spatii inguste – tuneluri, chepenguri, cai de evacuare, canalizari – pana la locul carotarii.

Suna pentru carotare adanca/foraj in beton:

0766485689

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru forarea adanca a betonului!

Cautam constant noi provocari in domeniul carotarii betonului. Prezentati-ne proiectul dumneavoastra pentru o evaluare rapida!