+40766485689 [email protected]

TAIERE STALPI PRIN CAROTARE BETON - APLICATII SI SOLUTII

Carotare beton pentru TAIERE GRINZI BETON

Carotarea betonului pentru taierea grinzilor este folosita ca o metoda alternativa la taierea grinzilor groase din beton in momentul cand metodele normale de taiere sunt mai scumpe sau greu de folosit. In aceasta situatie carotarea diamantata nu produce vibratii in structura betonului, fiind o metoda viabila fata de spargerea stalpilor cu metode mecanice prin percutie, lucru important in cadrul demolarilor selective.

TAIERE PRIN CAROTARE BETON - AVANTAJ LA LUCRARI MICI

Avantajul marimii reduse a masinilor de carotat si pretul relativ scazut pe volumul mic de lucru a fost hotarator in multe situatii in care am planificat bugetul unui proiect dat de beneficiari. 
  Asfel, la lucrari mici carotarea unui numar mic de grinzi este mai ieftina decat taierea acestora cu fir diamantat sau cu disc diamantat.

CAROTARE BETON IN SITUATII DIFICILE - TAIERE GRINZI BETON

Mai multi oameni pot lucra concomitent cu masini ieftine si consumabile ieftine. Este un avantaj greu de depasit in momentul cand se doreste taierea a 2-3 grinzi. Montajul masinii de carotat este rapid, nu are cerinte speciale, se poate carota cu 220 V si apa poate fi pompata cu ajutorul unui vermorel. Masina de carotat se poate cara cu usurinta de catre un singur om, nefiind nevoie de utilaje speciale.

CAROTARE TAIERE GRINZI BETON

Cu ajutorul sculelor de carotare am reusit sa sa taiem grinzi groase din beton in situatii in care nu incapeau masinarii foarte mari in spatiul unde trebuia lucrat, accesul dificil si lipsa macaralelor in zona de taiere facand aproape imposibila aducerea altor masini grele si voluminoase. Si in aceste situatii carotarea grinzilor a fost cea mai buna solutie.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Taierea grinzilor prin carotare diamantata – Experienta in lucrari

In cadrul demolarilor controlate s-a apelat de nenumarate ori la carotarea diamantata pentru taierea unor grinzi din beton ce trebuiau indepartate. Dificultatea aducerii la fata locului a sculelor de taiere diamantata, fie cauzata de lipsa curentului de 380 V sau de numarul redus de taieri ce trebuiau efectuate au facut de multe ori carotarea diamantata cea mai buna solutie pentru taierea grinzilor din beton.

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU TAIERE GRINZI

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru lucrari mici
 • Rapiditate in executie
 • Taiere in spatii mici

AVANTAJELE NOASTRE

 • Masini de carotat profesionale SHIBUYA cu autofeeder
 • Consumabile profesionale
 • Suntem rapizi
 • Experienta in taiere GRINZI BETON
9

AVANTAJELE NOASTRE IN TAIEREA GRINZILOR PRIN CAROTARE

 • Masini de carotat specializate profesionale proiectate pentru carotare umeda cu un plus de viteza sporit.
 • Ne fabricam unele accesorii de carotare in atelierul nostru specializat, comandam consumabile diamantate la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in mediu umed.
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare taierii de grinzi din beton armat.

9

AVANTAJELE CAROTARII BETONULUI PENTRU TAIERE GRINZI

 • Datorita pretului mai mic al masinilor de carotat si al consumabilelor diamantate, mai redus in cazul carotarii decat in cazul altor consumabile si masinarii folosite la alte tehnologii de taiere, se pot optimiza mai eficient unele etape ale demolarii controlate sau ale eliminarii selective a unor stalpi din beton armat ce trebuie taiati.
 • In acest fel se poate interveni cu mai multe echipe de carotare ce pot taia simultan mai multi stalpi.

Suna pentru taiere grinzi beton:

0766485689

Taiem grinzi din beton armat prin carotare beton cu masini profesionale de carotat.

Oferim servicii de taiere grinzi prin carotare diamantata profesionala in Bucuresti si in tara. Va puteti baza pe experienta noastra, pe combinatia optima dintre masinile de carotat si consumabilele diamantate profesionale si pe viteza noastra de lucru. Experienta este cruciala in astfel de lucrari cu potential ridicat de risc.