+40766485689 [email protected]

CAROTARE BETON USCATA - STIM CUM, AVEM CU CE

Carotare uscata in beton

Carotarea USCATA a betonului este un proces de gaurire fara apa, rapid si curat, o metoda de carotat care necesita scule specializate si oameni experimentati in folosirea acestui tip de scule si consumabile diamantate dedicate. Spre deosebire de carotarea umeda, procesul de carotare uscata diamantata nu foloseste apa, avantaj tehnologic evident in camere tehnice cu monitorizare a umezelii, posturi de transformare a energiei electrice si in general in locurile unde apa scursa din procesul de carotare poate constitui un impediment. Solutiile de carotare uscata a betonului oferite de firma noastra prin echipamentele specializate si forta de munca calificata duce la terminarea cu succes a proiectului de carotare cu un timp bun de executie. Experienta stransa pana acum in urma training-urilor si a lucrarilor realizate pana acum ne califica pentru lucrari complexe de carotare uscata in beton 

CAROTARE USCATA BETON

Carotarea uscata a betonului este un tip de proiect care implica folosirea de echipamente si consumabile speciale pentru carotarea in mediu uscat. Masinile de carotat beton in mediu uscat sunt prevazute cu sistem de recuperare a prafului prin interiorul tuburilor de carotat, nu prin exterior ca in cazul masinilor de carotat in mediu umed. Aceasta adaptare a fost facuta pentru a nu permite tubului de carotaj sa se intepeneasca in betonul macinat si al spanului de armaturi rezultat in urma procesului de carotare

CAROTARE BETON ARMAT IN MEDIU USCAT

Datorita segmentilor diamantati special proiectati pentru carotarea uscata a betonului armat, nu avem nicio problema in a executa gauri in structuri din beton armat. Astfel, desi viteza de carotare este mai mica decat in cazul carotarii in mediu umed, reusim sa terminam in timpul propus proiectele in care ne implicam. Avand in vedere ca avem tot timpul in stoc consumabilele diamantate, cat si faptul ca ne comandam numai segmenti diamantati specializati pentru carotare uscata, nicio lucrare de carotare nu ne ia prin surprindere.

CAROTARE USCATA MANUALA IN BETON

Cu ajutorul sculelor Baier, scule proiectate special pentru carotarea manuala fara apa a betonului armat, reusim sa carotam beton in mediu uscat fara ajutorul standului de carotare. Avantajul acestei metode apare unde montajul standului de carotaj este dificil sau nu se poate realiza. Exista aplicatii pe structuri din beton si pe elemente de piatra naturala unde nu se doreste gaurirea materialului de carotat pentru prinderea masinii cu ajutorul unei ancore metalice. Mai exista posibilitatea carotarii structurilor din beton subtire ( tubulaturi de scurgere, garduri prefabricate ) fara montajul masinii de carotat, eliminandu-se astfel gaura de prindere pentru ancora metalica.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare uscata in beton – ARTA CAROTARII

Ultimii ani au adus in zona serviciilor o cerere tot mai mare de carotare uscata a betonului. Producatorii de masini de carotat si de segmenti diamantati au acceptat provocarea si au colaborat pentru elaborarea unui set de scule si consumabile diamantate specializate pentru carotarea uscata a betonului. Serviciul de carotare uscata il putem oferi datorita acestor scule si consumabile dedicate in proiectele care necesita conditii speciale de carotaj.

AVANTAJELE CAROTARII USCATE A BETONULUI

 • Fara vibratii in structura betonului
 • Optima pentru lucrari mici
 • Fara gauri de prindere la carotarea manuala
 • Fara scurgeri de apa

AVANTAJELE NOASTRE

 • Scule profesionale specializate
 • Segmenti diamantati profesionali
 • Toate accesoriile necesare lucrarilor
 • Avem experienta in carotare uscata
 • Carotam uscat rapid
9

AVANTAJELE NOASTRE LA CAROTAREA USCATA A BETONULUI

 • Masini de carotat specializate profesionale proiectate pentru CAROTARE USCATA BETON pentru un plus de viteza sporit.
 • Ne repastilam tuburile de carotare uscata in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in mediu uscat. 
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare carotarii uscate in beton armat, achizitionate de la producatori profesionali sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII USCATE IN BETON

 • In situatiile rare cand carotarea cu apa nu este permisa, carotarea uscata este singura alternativa viabila. In afara unui timp de executie putin mai lung, pastreaza toate avantajele carotarii clasice. 
 • Posibilitatea executiei de carotaje in tavan, fara grija apei care se poate scurge peste operator si peste echipamentele de carotare.
 • Carotarea fara set-up de prindere pe perete sau podea – fara gauri suplimentare de prindere a ancorelor metalice.

Suna pentru carotare uscata:

0766485689

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie!

Acceptam provocarea proiectelor de carotaj uscat in beton cu profesionalism, experienta, scule si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte.