+40766485689 [email protected]

CAROTARE CARAMIDA FORAJ USCAT - STIM CUM, AVEM CU CE, E REZOLVAT!

Carotare uscata adanca in caramida pentru restaurari cladiri

Carotarea USCATA a caramizii este un proces de gaurire fara apa, specializat, cerut la consolidarea cladirilor din caramida aflate in zone cu risc seismic ridicat. Cu foarte putine exceptii, proiectele de carotare uscata in caramida cu adancime mare pentru fixarea armaturilor in interiorul zidurilor, cu sau fara centuri de fixare, necesita echipe de carotori profesionisti cu experienta in acest tip de carotare profesionala. Avand in vedere gradul mare de specializare cerut la proiectele de restaurare si consolidare al cladirilor istorice si al complexitatii operatiunilor cu regim special, asiguram echipe de oameni cu experienta in lucrul pe santiere cu echipe multidisciplinare. Astfel, ne consultam in permanenta cu echipele implicate in proiect pentru a sincroniza diferitele etape tehnologice ale acestuia.   

CAROTARE CARAMIDA USCATA - FORAJ USCAT CARAMIDA

Carotarea uscata este un tip de proiect care testeaza echipele de carotori in ceea ce priveste experienta, rapiditatea si capacitatea de a raspunde in timp scurt dificultatilor aparute in timpul lucrarilor. Nici o lucrare de carotare uscata in caramida nu se compara cu alta lucrare de carotare, proiectele fiind unice prin natura lor. Majoritatea lucrarilor de foraj uscat in caramida sunt cerute la restaurarea monumentelor istorice – case memoriale, muzee, biserici si manastiri, turnuri, toate din caramida si piatra naturala.

CAROTARE CARAMIDA USCATA - PREGATIRE

Inainte de inceperea proiectului de carotare uscata in caramida inspectam cladirea pentru a identifica posibilele obstacole si dificultati care ar putea ingreuna procesul de carotare. Ideal, curentul de 380V este pe santier, schele montate sau in curs de montaj si avem front de lucru suficient pentru etapele de inceput ale carotarii. In aceasta etapa au loc ultimele discutii tehnice cu reprezentantii beneficiarului / antreprenorului general pentru asigurarea tuturor detaliilor relevante pentru a asigura succesul proiectului.

CAROTARE / FORAJ USCAT IN CARAMIDA

Tratam cu maxima atentie fiecare proiect de foraj uscat al  zidurilor din caramida, avand in vedere atat caracterul de unicitate al fiecarui proiect de carotare uscata in parte, cat si valoarea istorica, artistica si patrimoniala a monumentelor aflate in proces de restaurare – consolidare. De multe ori solutiile oferite de  firmele de proiectare / proiectant difera de la monument la monument, in functie de specificul cladirii, al vechimii si structurii acesteia, al gradului de uzura si al gradului de risc seismic al zonei.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare uscata in caramida foraj – ARTA CAROTARII pentru RESTAURARE CONSOLIDARE BISERICI SI CLADIRI ISTORICE

Carotarea uscata a caramizii este o cerinta stricta la proiectele de restaurare a cladirilor cu certa valoare culturala, istorica sau patrimoniala, unde carotarea umeda ar distruge picturi sau ar afecta ireversibil elemente artistice aplicate pe fata zidurilor. Avand in vedere gradul de dificultate ridicata al acestor tipuri de proiecte de carotare este necesara o riguroasa cunoastere a domeniului carotarii / forajelor in caramida cu adancimi mari, insotita de scule specializate si consumabile diamantate profesionale, executate de cele mai multe ori pe comanda pentru proiectul respectiv.
     Cu fiecare metru de adancime a gaurii creste dificultatea lucrarii si a timpului necesar efectuarii acesteia. In lucrarile noastre de carotare caramida uscat  – foraj caramida – am intalnit de multe ori situatii neprevazute ce au constat in materiale dure sau dificil de carotat in mediu uscat, continute in interiorul zidurilor ( pietre si bolovani de rau, barne din stejar, obiecte din fier forjat ). Am depasit toate aceste situatii cu succes, ajutati de masinile noastre foarte puternice de carotat, racite cu aer comprimat si al segmentilor diamantati premium, experienta noastra crescand cu fiecare caz in parte.
     Ne mandrim cu proiectele terminate cu succes si suntem pregatiti pentru urmatoarele proiecte de carotare caramida in mediu uscat.

AVANTAJELE CAROTARII USCATE PENTRU CARAMIDA

 • Fara vibratii in structura cladirii
 • Optima pentru adancimi mari
 • Rapiditate in executie
 • Neafectarea cu apa a picturilor
 • Singura metoda viabila la cladiri vechi

AVANTAJELE NOASTRE

 • Proiecte terminate cu succes
 • Scule si consumabile profesionale dedicate
 • Experienta in toate etapele forajului uscat
 • Ne fabricam tuburile de carotat dupa proiect
 • Experienta in proiecte mari

9

AVANTAJELE NOASTRE IN FORAJUL USCAT IN CARAMIDA

 • Masini de carotat specializate profesionale proiectate pentru carotare uscata / foraj uscat pentru carotare caramida cu adancimi mari. 
 • Ne fabricam unele consumabile in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in mediu uscat. 
 • Scule specializate profesionale proiectate pentru carotare uscata pentru protectia picturilor si a zidariei din caramida care nu trebuie umezita.
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare necesare forajelor uscate in caramida, achizitionate de la producatori buni sau fabricate de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII CU ADANCIME MARE IN CARAMIDA

 • Carotajul uscat in caramida reprezinta singura metoda viabila pentru carotarea cu diametre mici si medii cu adancimi de pana la 30 metri liniari fara a afecta cladirea aflata in proces de restaurare / consolidare cu vibratii sau umezeala.
 • Cladirile de patrimoniu si monumentele istorice au numeroase picturi sau lucrari artistice valoroase, singura metoda de gaurire a zidurilor fara umezirea acestora fiind carotarea uscata, cu aer comprimat pentru evacuarea prafului.

Suna pentru carotare uscata  adanca /foraj in caramida:

0766485689

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru forarea uscata in caramida!

Acceptam provocarea proiectelor de foraj uscat in caramida cu profesionalism, experienta si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte .