+40766485689 [email protected]

CAROTARE CARAMIDA - CAROTARE USCATA MANUALA DE PRECIZIE

Carotare uscata in caramida IN FATADE CLADIRI

Carotarea USCATA a caramizii este un proces de gaurire fara apa, cerut foarte mult atat in zona rezidentiala – pentru evacuarea mirosurilor, aburilor si a gazelor arse, cat si in zona industriala pentru evacuari noxe . Avantajul carotarii manuale a caramizii este dat de viteza mare de executie si de posibilitatea carotarii caramizii daca zidul este placat cu placi de gipscarton fara a-l decupa pentru montarea cadrului masinii de carotat. 
La executia gaurilor prin carotare in caramida este foarte importanta experienta carotorilor in acest tip de gauri. Majoritatea lucrarilor de santier cer o intreaga fatada de bloc rezidential carotata cu cate 3-4 gauri aliniate, gauri ce vor folosi pentru hota de bucatarie, centrala termica, aerisire si gaura de 50 mm pentru priza de aer. Avem o experienta bogata in acest tip de lucrari, gaurile vor iesi aliniate, atat in interiorul cat si pe fatada cladirii.

CAROTARE USCATA CARAMIDA

Carotarea uscata in fatade este un tip de proiect care necesita o buna coordonare pe santier a carotorilor, a echipelor de montaj a hotelor si a centralelor si a inginerilor. Executia carotarilor trebuie facuta cu grija, carotarea manuala nu beneficiaza de standul de carotare care asigura pozitionarea perpendiculara a gaurilor fata de zidul carotat. Aceasta sarcina cade in seama carotorilor, experienta si rezistenta la efort fizic a acestora fiind foarte importante in asigurarea preciziei si a vitezei operatiunii de carotare manuala.

CAROTARE CARAMIDA USCATA - PREGATIRE

Inainte de inceperea proiectului de carotare uscata in caramida inspectam cladirea pentru a identifica posibilele obstacole si dificultati care ar putea ingreuna procesul de carotare. Ideal, accesul la curentul de 220V este pe bine organizat, schele montate sau in curs de montaj si avem front de lucru suficient. In aceasta etapa au loc masuratorile pentru a asigura alinierea corecta a gaurilor si discutii tehnice cu reprezentantii beneficiarului / antreprenorului general pentru asigurarea tuturor detaliilor relevante pentru asigurarea succesului proiectului.

CAROTARE USCATA IN CARAMIDA

Tratam cu maxima atentie fiecare proiect de carotare uscata a zidurilor din caramida, avand in vedere atat caracterul estetic cat si cel functional al fiecarui proiect de carotare uscata pe fatade. Rezultatul proiectelor de carotare a fatadelor reprezinta o carte de vizita atat a cladirii cat si a noastra.

Oferim consultanta inainte de participarea la licitatii !

Optimizarea sumelor licitate pe lucrari de instalatii, ventilatii, HVAC care contin decupari in beton pentru executia de nise / ghene tehnice trebuie sa tina cont si de bugetul ce trebuie alocat acestor lucrari de carotare in beton sau zidarie. Contactati-ne pentru asistenta in calcularea bugetului pentru necesarul de carotari in beton!

Carotare uscata in caramida – ARTA CAROTARII pentru ALINIEREA GAURILOR PE FATADA.

Carotarea uscata a caramizii este o cerinta stricta la proiectele de restaurare a cladirilor cu certa valoare culturala, istorica sau patrimoniala, unde carotarea umeda ar distruge picturi sau ar afecta ireversibil elemente artistice aplicate pe fata zidurilor. Avand in vedere gradul de dificultate ridicata al acestor tipuri de proiecte de carotare este necesara o riguroasa cunoastere a domeniului carotarii / forajelor in caramida cu adancimi mari, insotita de scule specializate si consumabile diamantate profesionale, executate de cele mai multe ori pe comanda pentru proiectul respectiv.
     Cu fiecare metru de adancime a gaurii creste dificultatea lucrarii si a timpului necesar efectuarii acesteia. In lucrarile noastre de carotare caramida uscat  – foraj caramida – am intalnit de multe ori situatii neprevazute ce au constat in materiale dure sau dificil de carotat in mediu uscat, continute in interiorul zidurilor ( pietre si bolovani de rau, barne din stejar, obiecte din fier forjat ). Am depasit toate aceste situatii cu succes, ajutati de masinile noastre foarte puternice de carotat, racite cu aer comprimat si al segmentilor diamantati premium, experienta noastra crescand cu fiecare caz in parte.
     Ne mandrim cu proiectele terminate cu succes si suntem pregatiti pentru urmatoarele proiecte de carotare caramida in mediu uscat.

AVANTAJELE CAROTARII USCATE PENTRU CARAMIDA

 • Fara vibratii in structura cladirii
 • Optima pentru carotare rapida in caramida
 • Rapiditate in executie
 • Neafectarea cu apa a zidariei
 • Singura metoda viabila la caramida friabila

AVANTAJELE NOASTRE

 • Proiecte terminate cu succes
 • Scule si consumabile profesionale dedicate
 • Experienta in toate etapele carotarii uscate
 • Ne fabricam tuburile de carotat dupa proiect
9

AVANTAJELE NOASTRE IN CAROTAREA USCATA IN CARAMIDA

 • Masini de carotat specializate profesionale, proiectate pentru carotare manuala uscata  in caramida .
 • Ne fabricam unele consumabile in atelierul nostru specializat, comandam alte consumabile la cei mai mari producatori de carote si segmenti diamantati special proiectati pentru viteza maxima de carotare in caramida. 
 • Scule specializate profesionale proiectate pentru carotare uscata pentru protectia zidariei din caramida care nu trebuie umezita.
 • Dispunem de toate accesoriile de carotare, consumabile si masini necesare carotarii uscate in caramida, achizitionate de la producatori buni sau fabricate custom de noi pentru nevoi speciale.

9

AVANTAJELE CAROTARII USCATE IN CARAMIDA

 • Carotajul uscat in caramida reprezinta metoda avantajoasa pentru carotarea cu diametre mici si medii fara vibratii sau umezeala.
 • Fie ca este vorba de o cladire intreaga sau un singur apartament, carotarea manuala uscata in caramida reprezinta metoda cea mai rapida de a executa gaurile pentru hota, centrala, aerisiri si ventilatii.

Suna pentru carotare uscata in caramida:

0766485689

Avem scule, experienta si consumabilele profesionale de care aveti nevoie pentru carotarea manuala uscata in caramida!

Acceptam provocarea proiectelor de carotare manuala uscata in caramida cu profesionalism, experienta si oameni pregatiti pentru acest tip de proiecte .